COMUNICAT DE PRESĂ

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Galați a decis în ședința din data de 14.10.2020 următoarele :
Se suspendă până la data de 23.10.2020 activitatea didactică ce impune prezenţa fizică a elevilor clasei a X-a H din cadrul unității de învățământ Colegiul Economic „Virgil Madgearu”, municipiul Galați, județul Galați.
Se suspendă până la data de 26.10.2020 activitatea didactică ce impune prezenţa fizică a elevilor din clasei a XI-a B din cadrul unității de învățământ Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza”, municipiul Galați, judetul Galați.
Se suspendă până la data de 27.10.2020 activitatea didactică ce impune prezenţa fizică a elevilor din clasa a VII-a A din cadrul unității de învățământ Școala Gimnazială nr. 2 arondată Liceului Tehnologic „Tudor Vladimirescu”,  comuna Tudor Vladimirescu, judetul Galati.
Se aprobă începând cu data de 15.10.2020 reluarea cursurilor școlare în scenariul II (GALBEN) de funcţionare pentru clasa a I-a A din cadrul unității de învăţământ Școala Gimnazială Nr. 22, str. Zidarilor, nr.5, municipiul Galați,  județul Galați.
Se aprobă începând cu data de 15.10.2020 reluarea cursurilor școlare în scenariul II (GALBEN) de funcţionare pentru grupa mare din cadrul unității de învăţământ Grădinița cu Program Prelungit “PITICOT” arondată Școlii Gimnaziale “Victor Vâlcovici”, municipiul Galați,  județul Galați.
Se aprobă începând cu data de 15.10.2020 reluarea cursurilor școlare în scenariul II (GALBEN) de funcţionare pentru elevii unității de învăţământ Colegiul Național „Vasile Alecsandri” , municipiul Galați, judetul Galați.
Se aprobă începând cu data de 15.10.2020 reluarea cursurilor școlare în scenariul II (GALBEN) de funcţionare pentru elevii unității de învăţământ Școala Gimnazială Nr. 13 „Ștefan cel Mare”, municipiul Galați, judetul Galați.